Actualitate

Femeia din Cluj înjunghiată de fiul ei a fost operată și se află la Terapie Intensivă. Agresorul este în stare critică.

Un bărbat și-a înjunghiat părinții în plină zi în Cluj-Napoca. Mama bărbatului a fost operată și se află la Terapie Intensivă, iar agresorul este în stare critică după ce a intrat în stop cardio-respirator.

Bărbatul și-a înjunghiat părinții/ Foto: depositphotos.com Bărbatul și-a înjunghiat părinții/ Foto: depositphotos.com

 

 


Marți, 9 ianuarie, în jurul orei 14:10, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la o agresiune ce ar fi avut loc la un imobil din municipiu.

 


Potrivit primelor cercetări, bărbatul era cunoscut cu afecțiuni de natură psihică. Astfel, în jurul amiezii, pe fondul unei tulburări psihice, bărbatul și-ar fi înjunghiat părinții. Echipajele medicale au intervenit pentru a acorda primul ajutor. 

CITEȘTE ȘI:
ȘOCANT! Un bărbat cu tulburări psihice și-a înjunghiat părinții în Cluj-Napoca.

Agresorul este în stare critică

Toți cei trei au fost transportați la spital. Mama bărbatului a fost operată și se află în stare stabilă la Terapie Intensivă.


Bărbatul care și-a înjunghiat părinții a suferit un stop cardiorespirator și a fost resuscitat. Acesta se află în stare critică la Secția de ATI unde este monitorizat.

„În data de 8 ianuarie a.c., la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Cluj au fost aduse trei persoane implicate într-un incident caznic cu violență. O femeia în vârstă de 69 de ani, prezentând plăgi tăiate la nivelul abdomenului și membrelor, a fost evaluată în UPU și direcționată de urgență spre Blocul Operator. Postoperator, pacienta este stabilă hemodinamic, rămâne internată pe Secția ATI pentru monitorizare și tratament de specialitate. 


Cea de-a doua persoană, un bărbat în vârstă de 71 de ani a prezentat plăgi tăiate la nivelul capului, iar în acest moment este în stare bună, internat pe secția Chirurgie Maxilo-Facială pentru monitorizare și tratament. 

Cea de-a  treia  persoană implicată în incident este un pacient psihiatric în vârstă de 40 de ani, presupusul agresor. După aducerea la urgență, pacientul a suferit un stop cardiorespirator și a fost resuscitat. În momentul de față starea acestuia este critică, internat pe Secția de Terapie Intensivă unde este investigat, monitorizat și primește tratament de specialitate”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții Spitalului Clinic Județean Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr a fost înjunghiat în Turda. Acum se află în spital sub supraveghere medicală.

O femeie din Gherla, înjunghiată în zona pieptului și a mâinilor de un bărbat. Victima se află sub supraveghere medicală.

Ultimele Stiri
abonare newsletter