Actualitate

ȘOCANT! Un bărbat cu tulburări psihice și-a înjunghiat părinții în Cluj-Napoca.

Caz șocant, produs marți, în Cluj! Un bărbat și-a înjunghiat părinții în plină zi.

Un bărbat și-a înjunghiat părinții, în Cluj-Napoca/Foto: Depositphotos.com Un bărbat și-a înjunghiat părinții, în Cluj-Napoca/Foto: Depositphotos.com

 

 


Potrivit primelor cercetări, bărbatul era cunoscut cu afecțiuni de natură psihică. Astfel, în jurul amiezii, pe fondul unei tulburări psihice, bărbatul și-ar fi înjunghiat părinții. Echipajele medicale au intervenit pentru a acorda primul ajutor. 

 


Marți, în jurul orei 14:10, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la o agresiune ce ar fi avut loc la un imobil din municipiu.

În baza solicitării, polițiștii au identificat trei persoane de 39, 69 și 71 de ani.


„Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că la imobilul respectiv ar fi avut loc o agresiune spontană, respectiv bărbatul, de 39 de ani, pe fondul unor tulburări psihice și-ar fi agresat părinții, provocându-le leziuni cu un obiect tăietor-înțepător.

Echipajele medicale prezente la fața locului au intervenit pentru a acorda ajutor calificat celor două victime, dar și bărbatului de 39 de ani”, informează IPJ Cluj.


În continuare se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul și în vederea luării măsurilor legale.

 Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
 FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Trei adolescenți, arestați preventiv. Au înjunghiat un tânăr pentru că s-au CIOCNIT pe patinoar!

Ultimele Stiri
abonare newsletter