Actualitate

O femeie din Iași s-a aruncat de la etaj cu bebelușul în brațe, pentru a scăpa de incendiul care i-a cuprins locuința

O femeie s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc din Iași, cu bebelușul în brațe, pentru a scăpa de incendiul ce i-a cuprins locuința. Cele două victime au ajuns în stare gravă la spital.

Incendiu bloc de locuințe, în Iași. O femeie s-a aruncat de la etaj, cu copilul în brațe, pentru a-și salva viața/Foto: Departamentul pentru Situații de Urgență Facebook.com Incendiu bloc de locuințe, în Iași. O femeie s-a aruncat de la etaj, cu copilul în brațe, pentru a-și salva viața/Foto: Departamentul pentru Situații de Urgență Facebook.com

 

 


Incendiul s-a produs într-un apartament de la etajul al treilea al unui bloc cu patru etaje din Iași, fiind anunțat prin 112 în jurul orei 15:00. La fața locului au intervenit mai multe autospeciale de pompieri, potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență.

 


Pentru a scăpa din apartamentul cuprins de flăcări, o femeie s-a aruncat de la etaj ținându-și în brațe bebelușul de 5 luni, fiind preluați de ambulanțe în stare gravă.

„Femeia a suferit o contuzie la coloana cervicală și o contuzie toraco-abdominală, cât și o fractură de bazin. Are o arsură prin flacără gradele 1-2 pe 9% din suprafața corporală. Copilul, în vârstă de 5 luni, are politraumă prin cădere de la înălțime, traumatism cranio- cerebral sever cu înfundarea cutiei craniene. La momentul predării la UPU Pediatrie, a intrat în stop cardio-respirator și au început cei de la Pediatrie manevrele de resuscitare”, potrivit reprezentanților UPU Cluj. 


Potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență, incendiul, care s-a manifestat pe o suprafață de 25 de metri pătrați, a fost lichidat în urma intervenției prompte a pompierilor. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O fată de 13 ani s-a aruncat de la etajul 10 în urma unei certe cu mama ei. Victima, în stare gravă la spital

abonare newsletter