Actualitate

Floreștenii se pot debarasa gratuit de brazii de Crăciun

Locuitorii comunei Florești pot scăpa de brazii de Crăciun, gratuit, la punctele gospodărești.

Locuitorii comunei Florești pot scăpa de brazii de Crăciun, gratuit, la punctele gospodărești. . FOTO: Facebook/ Primăria Comunei Florești - Cluj Locuitorii comunei Florești pot scăpa de brazii de Crăciun, gratuit, la punctele gospodărești. . FOTO: Facebook/ Primăria Comunei Florești - Cluj

 

 


Primăria Florești, alături de operatorul de salubritate Supercom, desfășoarăo campanie de colectare a brazilor de Crăciun, până în data de 20 ianuarie.

 


Astfel, în perioada 6-20 ianuarie, Supercom va colecta brazii de Crăciun de pe raza localității Florești, a anunțat primarul Bogdan Pivariu.

„Operatorul de salubritate va ridica brazii depozitați lângă punctele gospodărești, și solicită cetățenilor să nu depună brazii în interiorul containerelor. Brazii de Crăciun vor fi ridicați zilnic pentru următoarele două săptămâni, cu colectări suplimentare în zilele de sâmbătă și duminică”, a transmis primarul comunei.


Amintim că o campanie similară are loc și la Cluj-Napoca, unde locuitorii se pot debarasa gratuit de brazii de Crăciun, până în 22 ianuarie. Tot ce trebuie să facă e să ducă brazii la punctele gospodărești din municipiu. Ulterior datei de 22 ianuarie, clujenii trebuie să ducă brazii la unul din cele două centre de colectare selectivă din municipiu: în Mănăștur, pe strada Bucium, sau în Mărăști, pe strada Fabricii, sub pod. Clujenii pot de asemenea să solicite firmelor de salubritate ridicarea de la domiciliu a brazilor, contracost.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Brazii de Crăciun, ridicați gratuit de Primărie și transformați în compost. Boc: „Ne așteptăm să fie în jur de 15.000 de brazi”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter