Actualitate

Șofer prins drogat pe străzile din Florești. Au fost găsite droguri în mașină - FOTO

Un tânăr de 26 de ani din județul Neamț a fost depistat în Florești cu droguri în mașină.

În mașina tânărului au fost găsite droguri/ Foto: IPJ Cluj În mașina tânărului au fost găsite droguri/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Un tânăr de 26 de ani din județul Neamț a fost depistat în Florești cu droguri în mașină.

 


Potrivit IPJ Cluj, acesta a fost testat pozitiv la Drugtest.

„La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 22.50, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control autoturismul condus pe strada Balastierei, din Florești, de un tânăr de 26 de ani, din județul Neamț.


În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.


De asemenea, în urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat și ridicat muguri de plante susceptibile de a avea efecte psihoactive, înveliți în staniol, care ulterior au fost înaintați către polițiștii Brigăzi de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat prins în flagrant cu 50 kg de substanțe psihoactive de polițiștii din Turda, arestat preventiv. Drogurile au ajuns în Cluj din Ungaria.

7 traficanți de droguri din Cluj, prinși cu aproape ZECE MII de pastile de ecstasy și cristale. Cu cât vindeau marfa în oraș?

abonare newsletter