Actualitate

Accident în Dej. Un șofer a lovit o conductă de gaz și a fost transportat la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, în municipiul Cluj. O mașină a ajuns pe trotuar unde a lovit o conductă de gaz.

Accident în Dej/ Foto: ISU Cluj Accident în Dej/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, în municipiul Cluj. O mașină a ajuns pe trotuar unde a lovit o conductă de gaz.

 


În urma accidentului, bărbatul a fost transportat la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în cursul dimineții la un accident rutier petrecut pe strada 1 Mai din municipiul Dej.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, fără ocupanți în acesta.
Un bărbat a primit primul ajutor calificat la fața locului și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Totodată au fost asigurate măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, având în vedere avaria produsă la o conductă de gaze”, a transmis ISU Cluj.


Update ora 10:51: „Accident rutier produs pe strada 1 Mai, în municipiul Dej, în jurul orei 04.30. Din primele verificări a rezultat că un conducător auto de 19 ani, din comuna Cășeiu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul întrând pe sensul opus, unde a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul unui imobil, respectiv într-o conductă de gaz.
A rezultat vătămarea acestuia, fiind transportat la spital. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A doua zi de Crăciun, plină de accidente în Cluj. A intrat cu mașina într-un gard. O tânără a ajuns la spital. FOTO

Mașină răsturnată pe strada Oașului! Șoferul era băut. FOTO

Accident între două mașini în Câmpia Turzii. Trei tineri au ajuns la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter