Actualitate

Primarul Emil Boc, mesaj de Crăciun pentru clujeni: „Vă urez tuturor să fiți cea mai bună variantă a dumneavoastră”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a transmis un mesaj clujenilor, cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului.

Primarul Emil Boc, mesaj de Crăciun pentru clujeni. FOTO: Captură ecran Primarul Emil Boc, mesaj de Crăciun pentru clujeni. FOTO: Captură ecran

 

 


Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a postat pe rețelele de socializare un mesaj adresat clujenilor cu ocazia sărbătorii de Crăciun.

 


„Dragi clujeni, dragi români, oriunde v-ați afla. Creștinii, de aproape 1700 de ani, adică de pe vremea lui Constantin cel Mare, din anul 325, sărbătoresc neîncetat nașterea Mântuitorului Iisus Hristos, la data de 25 decembrie. Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos reprezintă mesajul pentru umanitate cu tot ceea ce înseamnă mai bun pe acest pământ. Înseamnă un mesaj de solidaritate, de pace, de liniște, de grijă față de aproapele nostru, de toleranță, și nu în ultimul rând, de a fi cea mai bună variantă posibilă pe care noi o putem de pe această planetă, în această viață. 

Cu ocazia acestei sfinte sărbători a creștinătății, vă urez tuturor să fiți cea mai bună variantă a dumneavoastră, să fiți împreună cu cei dragi, să vă gândiți la cei dragi, să vă gândiți la cei nevoiași, să vă gândiți la comunitatea noastră, să aveți parte de sărbători liniștite să vă reîncărcați bateriile pentru anul următor și, împreună, să fim o comunitate puternică, așa cum este Clujul astăzi, un oraș de referință în România și în Europa. Vă mulțumesc, dragi clujeni, că datorită vouă am ocazia și șansa de a reprezenta cel mai frumos oraș din lume și să fiu mândru că sunt clujean! Sărbători frumoase! Crăciun fericit!”, a transmis primarul Emil Boc.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primarul comunei Florești, mesaj de Sărbători: „Urmează un an și mai plin, cu multe planuri, inițiative și proiecte de implementat”

Ultimele Stiri
abonare newsletter