Actualitate

Român prins cu sarmale pe aeroportul din Toronto. Fiica bărbatului: „Mă simt prost pentru oamenii din acel zbor”

Un român a zburat cu avionul până în Toronto, Canada, la fiica lui, având geanta plină cu sarmale pregătite de acasă. El a fost depistat de polițiștii de frontieră, la controlul de securitate.

Bărbatul a fost prins cu sarmalele pe aeroport/ Foto: charlottedobreofficial - TikTok Bărbatul a fost prins cu sarmalele pe aeroport/ Foto: charlottedobreofficial - TikTok

 

 


O tânără din Canada a povestit pe TikTok cum tatăl ei român a fost prins de securitatea aeroportului din Canada cu o cutie de sarmale congelate. 

 


Bărbatul le gătise special pentru fiica lui, le-a înghețat le-a ambalat bine și le-a pus în bagajul de mână Securitatea aeroportului din Toronto a depistat „marfa”. 

Întâmplarea a făcut senzație pe platforma socială adunând mii de reacții și comentarii.


„Oamenii cu părinți emigranți, care este cel mai nebunesc, cel mai neobișnuit lucru pe care l-au făcut vreodată și care are sens doar pentru că sunt emigranți? Eu voi povesti prima. Tatăl meu este român, dureros de român aș putea spune. Și acesta este primul an în care familia mea chiar vine să mă viziteze în Toronto.
Avem o tradiție de Crăciun, în loc să mâncăm curcan în ziua de Crăciun, mama face lasagna pentru că este italiancă, iar tatăl meu face sarmale, care sunt un fel de mâncare foarte românească, est-europeană. Tatăl meu este foarte pretențios cu sarmalele. Bine? Trebuie să fie făcute cu un anumit tip de varză. Altfel nu au același gust. Așa că, știind acest lucru, a decis că cea mai bună soluție era să facă sarmalele în varză la el acasă, să le congeleze, să le treacă de securitatea aeroportului, congelate în geanta de voiaj și să le aducă la mine acasă, în Toronto, doar ca să putem mânca sarmale”, a povestit tânăra.

Mulți internauți au apreciat gestul bărbatului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Moș Crăciun a aterizat pe Aeroportul Cluj. Zeci de copii l-au așteptat nerăbdători. FOTO

Nu ai mai văzut AȘA CEVA! Au tăiat porcul în sufragerie, la televizor, pe când se uita la serial

abonare newsletter