Actualitate

Nu ai mai văzut AȘA CEVA! Au tăiat porcul în sufragerie, la televizor, pe când se uita la serial

Câțiva români inventivi au decis să taie porcul în casă în timp ce se uitau la serial.

Câțiva români inventivi au decis să taie porcul în casă în timp ce se uitau la serial/ Foto: newshd.ro Câțiva români inventivi au decis să taie porcul în casă în timp ce se uitau la serial/ Foto: newshd.ro

 

 


Un video de numai 15 secunde, care surprinde tranșarea unui porc în sufrageria unei familii de români, a strâns 2,6 milioane vizualizări pe Facebook și peste 2.300 de comentarii, potrivit newshd.ro

 


Din imaginile surprinse se poate observa cum animalul stă în fața televizorului, iar familia este în jurul lui și îl tranșează.

Mulți internauți au făcut haz de tăierea porcului din sufragerie, însă o persoană din Germania a spus că acest lucru este normal la ei.


„Nu văd nimic de râs și noi ieri tot în apartament la mansardă l-am tăiat, l-am pregătit la fermă și l-am tranșat acasă. Locuim în Germania și nu aveam unde”, a transmis internatul care locuiește în Germania.

„L-au tăiat când stătea porcul liniștit și se uită la serialul lui favorit!”, „Nu credeam că o să văd așa ceva, dar uite că se poate să văd, au inițiativă oamenii, era păcat să le înghețe mâinile afară si asistă și toată familia la căldurică”, „Asta înseamnă că în casa s-a produs o crima dacă animalul făcea parte din familie având în vedere ca au copilărit împreună. Să sune cineva la poliție”, sunt o parte din comentariile strânse la postare.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Homo porcius cocalarus”. Salvamontiști, după vandalizarea indicatoarele turistice: „Cât de cretin trebuie să fii pentru a face așa ceva”

VIDEO. Porc, filmat când se plimba nestingherit pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter