Actualitate

Șofer cu tupeu. A ignorat prezența Poliției și a trecut pe interzis. VIDEO

Chiar dacă sensul spre zona de centru de pe strada Dragalina a fost restricționat, șoferii clujeni continuă să ignore noile reglementări.

Un șofer a trecut pe interzis, ignorând prezența Poliției, în zona străzii Dragalina/Foto: Paul Gheorgheci Facebook.com Un șofer a trecut pe interzis, ignorând prezența Poliției, în zona străzii Dragalina/Foto: Paul Gheorgheci Facebook.com

 

 


Recent, Primăria anunța revenirea circulației pe strada Dragalina, în urma încheierii lucrărilor de modernizare la strada Mamaia. Însă, odată cu deschiderea străzilor pentru traficul auto au fost impuse noi reglementări. 

 


Sensul spre centru pe strada Dragalina a fost închis, iar în schimb circulația a fost deschisă pe strada Mamaia, însă șoferii par să ignore regulile de circulație. 

„Nimeni nu știe de noile reglementări, cu toate că au fost puse semne de circulație corespunzătoare. Șoferii nu au nicio treabă”, a notat clujeanul Paul Gheorgheci. 


„Câtă minte și tupeu poți avea? Să intri pe interzis, când Politia este în intersecție cu girofar și goarna pusă, să îi avertizeze ca este interzis. S-a dus pe lângă ei fără stres, bine, și ei s-au luat după el”, a notat acesta. 

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunța recent că, în urma finalizării lucrărilor pe strada Mamaia, circulația din zona străzii Dragalina se desfășoară astfel:
- pe strada Dragalina, tronsonul cuprins între Piața Horea, Cloșca și Crișan și intersecția cu strada Mamaia, se revine la reglementarea de circulație existentă înainte de lucrări și anume: pe direcția de circulație dinspre cartierul Grigorescu spre strada Horea, circulația va fi permisă doar pentru mijloacele de transport în comun și bicicliștilor.
- pe strada Mamaia, se reinstituie sensul unic de circulație dinspre podul Napoca spre str. Drăgălina, cu limitare de tonaj la max. 7,5t;


Viteza de circulație impusă pe ambele străzi: Dragalina și Mamaia este limitată la 30 km/h.

Conducătorii auto sunt îndemnați să asimileze și să respecte noile reglementări de circulație.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Strada Dragalina, redeschisă traficului rutier. Se reinstituie sensul unic de circulație.

Ultimele Stiri
abonare newsletter