Actualitate

Cod galben de ceață și polei în Cluj-Napoca și alte zeci de localități din județul Cluj

Meteorologii au emis un cod galben de ceață în Cluj-Napoca și mare parte din județul Cluj, pentru marți seara. Pe drumuri se va forma polei.

Cod galben de ceață și ghețuș pe drumuri din Cluj / Foto: depositphotos.com Cod galben de ceață și ghețuș pe drumuri din Cluj / Foto: depositphotos.com

 

 


Administrația Națională de Meterologie a emis o avertizare de cod galben de ceață în municipiul Cluj-Napoca și alte zeci de localități din județul Cluj, marți, începând cu ora 16:30.


În județul Cluj, localitățile vizate sunt următoarele: Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Baciu, Apahida, Florești, Viișoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Săvădisla, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Bonțida, Luna, Feleacu, Jucu, Mica, Mociu, Mintiu Gherlii, Unguraș, Sic, Chinteni, Gârbău, Călărași, Cămărașu, Căianu, Sânpaul, Fizeșu Gherlii, Cătina, Țaga, Suatu, Petreștii de Jos, Sânmărtin, Geaca, Săndulești, Ciurila, Tureni, Pălatca, Aiton, Buza, Ploscoș.


Meteorologii anunță că se vor semnala: local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza în funcție de condițiile locale formarea ghețușului (polei).

De asemenea, o mare parte din județul Bistrița-Năsăud este afectată de ceață și polei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Pictura de pe Piezișă a fost finalizată. Cum arată acum „strada studenților” din Cluj-Napoca? FOTO/VIDEO

Microbuz răsturnat pe DN1C, în Jucu de Mijloc. Victimă cu multiple traumatisme, transportată la spital.

abonare newsletter