Actualitate

Zeci de intervenții Salvamont. Un clujean a avut nevoie de ajutor.

Peste 20 de persoane au fost salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore, de salvamontiştii din ţară, inclusiv la Cluj.

Peste 20 de persoane au fost salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore, de salvamontiştii din ţară/ Foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont - Facebook Peste 20 de persoane au fost salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore, de salvamontiştii din ţară/ Foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont - Facebook

 

 


Peste 20 de persoane au fost salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore, de salvamontiştii din ţară, 6 dintre ele ajungând la spital.

 


Potrivit Salvamont, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional s-au primit 22 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

CITEȘTE ȘI:


Rucsacul unui tânăr găsit mort pe munte a fost furat, deși poate conține „date vitale pentru întregul caz”. Apel Salvamont pentru recuperarea probelor

Cele mai multe s-au primit pentru Salvamont Maramureş (6) şi Salvamont Lupeni (3). Au mai fost câte 2 apeluri pentru Salvamont Gorj, Salvamont Prahova şi Salvamont Sinaia, iar câte unu pentru Salvamont Cluj, Voineasa, Alba, Buşteni, Reşiţa, Municipiul Braşov şi pentru Salvamont Caraş-Severin - Muntele Mic.

În cazul acestor intervenţii au fost salvate 22 de persoane. Dintre acestea, 6 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. S-au mai primit 26 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

„Homo porcius cocalarus”. Salvamontiști, după vandalizarea indicatoarele turistice: „Cât de cretin trebuie să fii pentru a face așa ceva”

Grup de 11 turiști irlandezi, rătăciți pe munte din cauza ceții. Două persoane acuză probleme medicale

Etichete: salvamont munte raniti
abonare newsletter