Actualitate

Două fete, atacate din senin de un individ, în Cluj-Napoca! Trecătorii le-au sărit în ajutor: „Ați dat dovadă de omenie!” VIDEO

Gest nobil. Mai mulți oameni le-au sărit în ajutor unor fete care au fost atacte, din senin, de un individ dubios, pe stradă în Cluj-Napoca.

Mai mulți oameni le-au sărit în ajutor unor fete atacate pe stradă / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Mai mulți oameni le-au sărit în ajutor unor fete atacate pe stradă / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Un individ dubios a atacat din senin două fete care mergeau pe strada Traian Vuia. Pe una dintre fete a apucat să o lovească peste cap, însă, din fericire, mai mulți oameni care se aflau în zonă le-au sărit în ajutor. 

Când au văzut că cele două fete sunt atacate, un șofer și prietenul său au tras repede mașina pe dreapta și au coborât ca să îl confrunte pe agresor. Iar un pieton care se afla în apropiere a mers în fugă către fete când a văzut că sunt atacate. 


De asemenea, spre finalul unui videoclip în care a fost capturat momentul agresiunii, vedem că un alt șofer s-a oprit după ce a văzut incidentul.

Una dintre fetele respective a postat videoclipul pe grupul Info Trafic Cluj-Napoca și le-a mulțumit celor care s-au oprit ca să le ajute. Ea a spus că și Poliția a fost anunțată și speră că individul va fi prins: 


„Mulțumim tuturor celor care au intervenit astăzi să ne apere de un individ dubios ce ne-a agresat din senin pe stradă, pe colega mea și pe mine, pe Traian Vuia colț cu Orastiei. Colega mea a fost din păcate lovită însă, dacă nu ne săreați în ajutor, lucrurile puteau fi mult mai urâte. Personajul părea foarte tulburat și decis să facă rău cuiva. Am anunțat poliția și le-am pus la dispoziție filmarea, primită de la compania situată în proximitate. Un echipaj din zonă a promis că îl caută pe străzi, în speranța că pot evita să atace și pe altcineva.

Din nou, multe mulțumiri celora, nu puțini, care ați intervenit, oprindu-vă din mers să ne săriți în ajutor! Ați dat dovadă de civism, curaj și omenie!”, a spus una dintre fetele atacate. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

O tânără din Cluj-Napoca, agresată sexual în GARĂ. Momente de coșmar

Doi bărbați înjunghiați în cartierul Mărăști, în urma unui conflict spontan. Agresorii, încătușați de jandarmi

abonare newsletter