Actualitate

Circula cu peste 200 km/h pe Autostrada Transilvania. Șoferul a rămas pieton pentru 5 luni și a primit o amendă usturătoare.

Un șofer de 35 de ani a fost amendat și a rămas fără permis de conducere pentru 150 de zile, din cauza vitezei amețitoare cu care circula pe Autostrada Transilvania.

Șofer prins cu peste 200 km/h pe A3/Foto: IPJ Cluj Șofer prins cu peste 200 km/h pe A3/Foto: IPJ Cluj

 

 


În cadrul unei acțiuni privind disciplina în trafic, efectuate de polițiștii de la Rutieră în perioada minivacanței, un conducător auto a fost surprins cu 203km/h pe A3. De altfel, acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar acum a rămas pieton. 

 


„La data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 12.40, polițiștii au depistat pe Autostrada A3, un bărbat, de 35 de ani, în timp ce rula cu autoturismul cu viteza de 203 km/h. Totodată, acesta nu a respectat semnalele polițiștilor rutieri pentru oprire”, informează, marți, IPJ Cluj. 

În cauză s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 150 de zile si aplicarea amenzii în valoare de 3480 de lei.


În cadrul acțiunii derulate perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, polițiștii au aplicat 130 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului rutier.

În urma acestor abateri au fost reținute 19 permise de conducere, dintre care 15 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 2 pentru conducere sub influența alcoolului și 1 pentru alte abateri.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Viteze de raliu pe Autostrada Transilvania. Un șofer din Ungaria a condus cu 212 km/h și a produs un accident

Ultimele Stiri
abonare newsletter