Actualitate

Mircea Bravo și Tanti Lenuța, implicați într-un accident rutier. Ce mesaj a transmis comediantul?

Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier. Cunoscutul comediant, care locuiește în Cluj, a intrat cu maşina într-un stâlp, luni dimineaţă.

Mircea Bravo și Tanti Lenuța / Foto: Mircea Bravo - Instagram Mircea Bravo și Tanti Lenuța / Foto: Mircea Bravo - Instagram

 


 


În urma accidentului rutier, petrecut în localitatea bihoreană Roşia, o persoană din mașină a fost rănită uşor şi a ajuns la spital, scrie potrivit ebihoreanul.ro. Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Fărcuţa, a explicat cum s-a produs accidentul:

 


„În accidentul produs pe DJ 764, în localitatea Roşia, a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător se îndrepta spre municipiul Beiuş. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe sensul opus de circulaţie şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”, a explicat Fărcuţa.

Conform ebihoreanul.ro, în mașină s-ar fi aflat şi soţia lui Mircea Bravo, Georgiana, dar şi Tanti Lenuţa din Chinteni. Ambele au scăpat tefere, iar persoana care a ajuns la spital ar fi cineva din staff-ul influencerului. De asemenea, Mircea Bravo a fost testat pentru consum de alcool sau droguri, iar rezultatele au fost negative.


Mircea Bravo a transmis și el pe pagina de Instagram că a fost implicat în accident, însă din fericire nimeni nu a pățit nimic serios, ci doar mașina a fost distrusă. 

Anunțul făcut de comediant, după accident / Sursă: screenshot - Mircea Bravo Instagram

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Bunica din Chinteni a primit trofeul Digital Diva. „Singurul influencer din online fără hate!”

Filmul „Nuntă pe bani” al lui Mircea Bravo, în cinematografe! Bob Rădulescu: „Doar comedia și râsul bun ne mai salvează de nebunia lumii”

abonare newsletter