Actualitate

Prognoza meteo. Cum va fi vremea până la Crăciun?

Temperaturi în scădere pentru perioada următoare, mai ales în zona montană, potrivit prognozei meteo emise de ANM. Treptat, însă, temperaturile vor crește ușor, astfel încât în perioada Crăciunului valorile termice vor fi peste cele normale.

Cum va fi vremea de Crăciun? Prognoza meteo actualizată/Foto: pexels.com Cum va fi vremea de Crăciun? Prognoza meteo actualizată/Foto: pexels.com

 

 


În această săptămână, valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice în zonele montane, iar în rest se vor situa în jurul celor normale.

 


Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice şi centrale, dar mai ales în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, potrivit ANM

Săptămâna 27.11.2023 – 04.12.2023

– Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în zonele montane, iar în rest se vor situa în jurul celor normale.


– Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice şi centrale, dar mai ales în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 04.12.2023 – 11.12.2023

– Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.


– Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile sudestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 11.12.2023 – 18.12.2023

– Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.


– Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 18.12.2023 – 25.12.202

Deocamdată, meteorologii nu au precizat dacă în România va ninge în perioada Crăciunului.

– Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în jumătatea nordică a ţării.
– Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie, în Cluj? Temperaturi neobișnuite pentru această perioadă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter