Actualitate

Țara tuturor posibilităților! Jandarmerița prinsă cu droguri pleacă în concediu de odihnă.

Andreea Cătălina Bumbac, fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei a fost prinsă cu mai multe plicuri de droguri în poșetă. În urma scadalului, jandarmerița a intrat în concediu de odihnă.

Andreea Bumbac, jandarmul prins cu droguri/ Foto: defapt.ro Andreea Bumbac, jandarmul prins cu droguri/ Foto: defapt.ro

 

 


Andreea Bumbac, juristă la Jandarmeria Română și fostă purtătoare de cuvânt a Brigăzii de Intervenții Speciale, a fost prinsă duminică, în zona Palatului Bragadiru, cu mai multe pliculețe cu praf alb, probabil cocaină, când taxi-ul în care se afla a fost oprit și percheziționat, scrie defapt.ro

 


În urma controlului de rutină, agenții de poliție au descoperit în geanta femeii din taxi mai multe pliculețe de plastic conținând un praf alb, precum și o hârtie făcută sul.

Suspiciunile că aceste pliculețe ar putea conține cocaină și că hârtia sul ar fi fost folosită pentru consum de substanțe interzise au dus la confiscarea acestora și la întocmirea unui proces verbal.


Femeia a fost identificată, se pare că aceasta deține o funcție importantă în statul român. Sublocotenentul Andreea Cătălina Bumbac s-ar fi prezentat ca purtător de cuvânt al Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române – BSIJ. În fața agenților de poliție, Bumbac a declarat că plicurile găsite în geanta nu îi aparțin ei, ci unei prietene care i-ar fi cerut să le păstreze.

Potrivit sursei citate anterior, tânăra a fost adusă în Jandarmerie de către tatăl ei, fost ofițer în Armată. 


Jandarmerița a intrat în concediu de odihnă

Imediat după ce cazul ei a devenit public, tânăra și-a șters toate conturile de pe rețelele sociale și a cerut să își ia concediu de odihnă începând cu 22 noiembrie. Pe alții pentru același lucru sunt arestați 30 de zile, minim.

Acum, tânăra este cercetată disciplinar și beneficiază de consiliere psihologică din partea specialiştilor din cadrul unităţii. Autoritățile au îndemnat în continuare să se respecte dreptul acesteia la prezumția de nevinovăție, până când apar rezultatele analizelor substanțelor găsite.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițistul dealer din Brașov care vindea droguri a fost arestat alături de alte 7 persoane

Motociclist mort, după un accident înfiorător. Tânărul avea în rucsac sute de grame de droguri

Ultimele Stiri
abonare newsletter