Actualitate

Tânăr violent, reținut de polițiști în Cluj-Napoca. Și-a bătut un vecin până l-a băgat în spital pentru O LUNĂ de zile!

Un tânăr de 33 de ani care locuiește în Cluj-Napoca a fost reținut de polițiști pentru comportamentul său violent, după ce și-a băgat un vecin în spital.

Un bărbat a fost bătut până a avut nevoie de aproape o lună de spitalizare / Foto: depositphotos.com Un bărbat a fost bătut până a avut nevoie de aproape o lună de spitalizare / Foto: depositphotos.com

 

 


Tânărul și-a bătut un vecin la începutul lunii noiembrie până când acesta a avut nevoie de spitalizare aproape o lună de zile. 

 


În această săptămână, joi, bărbatul a fost reținut de polițiști:

„Pe 16 noiembrie 2023, polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au emis o ordonanță de reținere pe numele unui bărbat de 33 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, cercetat pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și amenințare. În cadrul cercetărilor s-a stabilit că la data de 9 noiembrie, bărbatul, aflându-se la o locuință din Cluj-Napoca l-ar fi agresat fizic pe un alt locatar, cauzându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale de 25-26 de zile. De asemenea, la data de 24 octombrie, bărbatul în cauză l-ar fi amenințat pe vecinul său cu acte de violență care i-au cauzat o stare de teamă.


În baza probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind condus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei noi măsuri legale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un clujean care și-a demolat singur garajul amenință că dă în judecată Primăria. UPDATE: Garajul său era amenajat ilegal.

Un clujean a murit într-un autobuz, în Mărăști. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator

Ultimele Stiri
abonare newsletter