Actualitate

Un bărbat a făcut infarct la volan, în Florești, și a intrat cu mașina în stâlp. Victima a murit

Un bărbat a suferit un infarct la volan, în Florești, și a fost găsit în stop cardio respirator. Din păcate, medicii nu au reușit să îl resusciteze.

Un bărbat a făcut infarct la volan, în Florești și a intrat cu mașina în stâlp/Foto: ISU Cluj Un bărbat a făcut infarct la volan, în Florești și a intrat cu mașina în stâlp/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și al Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit, joi, pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat, care cel mai probabil a suferit un infarct în timp ce conducea un autoturism în localitatea Luna de Sus, comuna Florești. 

 


„La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD, unde au găsit un autoturism avariat, în care se afla un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, în stop cardio respirator”, informează ISU Cluj. 

Pompierii au început manevrele de resuscitare și au fost continuate împreună cu echipajele SMURD mai bine de o oră. Din păcate nu au putut readuce semnalele vitale ale bărbatului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un șofer a intrat cu mașina în stația de autobuz după ce a făcut infarct la volan

Ultimele Stiri
abonare newsletter