Actualitate

Traficanți de droguri din Cluj, arestați de DIICOT, în urma unor percheziții domiciliare

Cinci traficanți de droguri din județele Cluj și Mureș au fost arestați de procurorii DIICOT, fiind prinși în flagrant când vindeau droguri de mare risc.

Captură droguri, în urma perchezițiilor la traficanții de droguri din Cluj și Mureș/Foto: arhivă Poliția Română Captură droguri, în urma perchezițiilor la traficanții de droguri din Cluj și Mureș/Foto: arhivă Poliția Română

 

 


Polițiștii din Târgu Mureș, împreună cu procurorii DIICOT, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

 


„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2022 – 2023, mai multe persoane, din județele Mureș și Cluj, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc, respectiv cristal (3-CMC), către mai mulți consumatori, în special din județul Mureș”, informează, luni, Poliția Română.

Traficanții au fost prinși în flagrant.


„În  noaptea de 10 spre 11 noiembrie 2023, 4 dintre persoanele bănuite au fost prinse în flagrant delict, în timp ce ar fi vândut o cantitate de drog de mare risc (cristal)”, arată sursa citată. 

CITEȘTE ȘI: 
Traficanți de droguri, prinși în flagrant la Cluj-Napoca. Vindeau droguri de mare risc în mai multe județe din țară

Ulterior, au fost puse în executare 15 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate mai multe cantități de substanță cu conținut de 3-CMC (cristal), telefoane mobile, grindere, cântare de înaltă precizie și alte asemenea bunuri, folosite la comiterea faptelor.


Astfel, sâmbătă, procurorii DIICOT au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 5 persoane bănuite, iar ieri, 12 noiembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traficanți de droguri, prinși în flagrant la Cluj-Napoca. Vindeau droguri de mare risc în mai multe județe din țară

Ultimele Stiri
abonare newsletter