Actualitate

Traficant de droguri din Cluj, reținut de polițiști. Anul trecut a fost prins drogat la volan

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost reținut de polițiști pentru trafic de droguri. Acesta a fost prins și în trecut în timp ce conducea o mașină sub influența stupefiantelor.

Tânărul a vândut canabis mai multor consumatori din Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com Tânărul a vândut canabis mai multor consumatori din Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un tânăr din Cluj-Napoca a fost reținut de polițiști pentru trafic de droguri de mare risc.

 


Potrivit polițiștilor, anul trecut tânărul ar fi condus un autoturism, pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

„La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat o percheziție domiciliară la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc, deținere fără drept în scopul propriului consum de droguri de risc și mare risc și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada octombrie 2021 – toamna 2023, un tânăr, de 23 de ani, ar fi vândut și oferit cu titlu gratuit, în mod repetat, diferite cantități de canabis (drog de risc), unor consumatori din municipiul Cluj-Napoca.
De asemenea, în perioada august 2022 – noiembrie 2023, acesta ar fi deținut, fără drept, pentru consum propriu, droguri de risc și mare risc (canabis și ecstasy), iar, la data de 7 august 2022, ar fi condus un autoturism, pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.
În urma percheziției efectuate, la locuința bănuitului au fost descoperite și ridicate cantități de canabis, tablete conținând MDMA (ecstasy), mai multe dispozitive de mărunțire, recipiente metalice și din plastic prezentând urme de substanță, o sumă de bani, precum și alte mijloace de probă.
La data de 8 noiembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea tânărului, pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj,  cu propunerea de arestare preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile.
Suportul de specializate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, prins în Cluj-Napoca la volanul unei mașini fără acte și sub influența drogurilor. A fost arestat - FOTO

Amenzi și dosare penale pentru suporteri la meciul „U” - CFR. Au adus artificii, torțe și droguri pe Cluj Arena - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter