Actualitate

Bărbat, prins în Cluj-Napoca la volanul unei mașini fără acte și sub influența drogurilor. A fost arestat - FOTO

Un bărbat a fost prins pe strada Platanilor din Cluj-Napoca în timp ce se afla la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare false. Asupra lui s-au găsit droguri.

Un bărbat a fost prins pe strada Platanilor din Cluj-Napoca în timp ce se afla la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare false/ Foto: IPJ Cluj Un bărbat a fost prins pe strada Platanilor din Cluj-Napoca în timp ce se afla la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare false/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Un bărbat din Jucu a fost prins pe strada Platanilor din Cluj-Napoca în timp ce se afla la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare false. 

 


Potrivit polițiștilor, în urma verificărilor s-au depistat droguri în mașină.

„În data de 5 noiembrie a.c. polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 35 de ani, din comuna Jucu.
În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 15.25, polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca l-au oprit în trafic pentru verificări, pe strada Platanilor din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism.
În acest context, s-a constatat că bărbatul nu este posesorul unui permis de conducere și că pe autoturism erau montate plăcuțe cu număr de înmatriculare false, atribuite unui alt autoturism, acesta figurând cu plăcuțele de înmatriculare retrase.
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
Controlul vehiculului a condus la identificarea și ridicarea unei pungi ce conținea substanțe vegetale de culoare verde-oliv susceptibile a fi substanțe psihoactive. Plicul a fost sigilat și înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în vederea efectuării cercetărilor necesare.
În baza celor constatate și a probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat.
La expirarea măsurii reținerii, cel în cauză a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Amenzi și dosare penale pentru suporteri la meciul „U” - CFR. Au adus artificii, torțe și droguri pe Cluj Arena - VIDEO

Tânăr din Cluj, prins cu droguri la examenul auto! I-a dat din greșeală polițistului pungulița cu prafuri

abonare newsletter