Actualitate

Clujenii pot câștiga fonduri nerambursabile, în valoare cumulată de 100.000 Euro, în cadrul competiției “Românii sunt antreprenori” (P)

Clujenii sunt invitați să participe la competiția "Românii sunt antreprenori," o inițiativă demarată de Impact Hub Bucharest și ING Bank, cu susținerea Pluxee.

Dacă ești antreprenor sau ai o idee de business cu potențial, nu rata șansa de a te înscrie în competiția Startarium până cel târziu la 12 noiembrie 2023 Dacă ești antreprenor sau ai o idee de business cu potențial, nu rata șansa de a te înscrie în competiția Startarium până cel târziu la 12 noiembrie 2023

 

Această competiție oferă oportunitatea ideală pentru antreprenorii din Cluj și pentru toți românii dornici să-și dezvolte ideile în afaceri de succes.


Sub sloganul "Dacă ideea ta de business este un Unicorn nedescoperit?", competiția își propune să devină rampa de lansare pentru ideile de afaceri cu potențial înalt. Ediția de anul acesta vine cu numeroase noutăți, inclusiv introducerea unor categorii noi și simplificarea procesului de aplicare.

Filmează un video de prezentare a ideii tale de afaceri și poți câștiga unul dintre cele 10 premii de 1.000 de Euro 


Pentru cei care au o idee de afacere, indiferent de stadiul acesteia, competiția vine cu categoria "Ideea ta". Îți poți împărtăși viziunea de business pe platforma competiției printr-un video de maximum 60 de secunde, în care să îți descrii conceptul și planurile. Odată ce videoclipul tău este validat de echipa Startarium, acesta va intra în etapa de strângere de voturi. Astfel, ai posibilitatea să-ți promovezi ideea de afacere, să strângi voturi și să concurezi pentru unul dintre cele 10 premii în bani, fiecare în valoare de 1.000 de euro, nerambursabili. Înscrie-te aici

În funcție de vechimea companiei tale, poți câștiga între 10.000 și 40.000 de euro, pentru a-ți crește afacerea existentă


Cele două categorii sunt dedicate businessurilor deja existente: atât startupurilor (companiilor cu o vechime între 1 și 3 ani), cât și afacerilor cu operațiuni în desfășurare (mai mult de 3 ani de activitate). Din totalul înscrierilor, juriul, format din mentori Startarium, oameni de afaceri și reprezentanți ai mediului corporate, va selecta 7 finaliști în fiecare categorie. Acești finaliști vor avea ocazia să-și prezinte pitch-urile în fața publicului, a investitorilor și a presei la marele eveniment "Românii sunt antreprenori", desfășurat pe 29 noiembrie, în București. Înscrie-te aici pentru unul dintre marile premii. 

La finalul evenimentului, juriul va desemna câștigătorii din fiecare categorie, aceștia urmând să primească premii în valoare totală de 90.000 de euro, nerambursabili, după cum urmează:  


Premii Startup: 
· Locul 1: 20.000 euro 
· Locul 2: 10.000 euro 

Premii Running Ops: 
· Locul 1: 40.000 euro 
· Locul 2: 20.000 euro. 


 Dacă ești antreprenor sau ai o idee de business cu potențial, nu rata șansa de a te înscrie în competiția Startarium până cel târziu la 12 noiembrie 2023. Poți găsi mai multe detalii despre regulamentul și desfășurarea competiției "Românii sunt antreprenori" pe site-ul oficial: www.startarium.ro. Mult succes! 

abonare newsletter