Actualitate

Cod galben de vânt puternic, în județul Cluj. Până când este valabil?

Meteorologii au emis, vineri, un cod galben de vânt puternic pentru mai multe zone din țară, inclusiv zona de munte din județul Cluj.

Meteorologii au emis, vineri, un cod galben de vânt puternic pentru mai multe zone din țară, inclusiv zona de munte din județul Cluj/ Foto: depositphotos.com Meteorologii au emis, vineri, un cod galben de vânt puternic pentru mai multe zone din țară, inclusiv zona de munte din județul Cluj/ Foto: depositphotos.com

 

 


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, 20 octombrie, o avertizare cod galben de vânt puternic pentru mai multe zone din țară, inclusiv județul Cluj.

 


Avertizarea este valabilă în intervalul 20 octombrie ora 10:00, până în 22 octombrie la ora 10:00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, vântul va avea intensificări în Banat, Crișana și în sud-vestul Transilvaniei, cu viteze în general de 55...60 km/h.


 În Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali, la altitudini de peste 1700 m, vor fi rafale de 80...90 km/h.

„Pe arii restrânse, trecător vor fi intensificări ale vântului și în restul teritoriului, cu precădere în est, centru și la munte”, a transmis ANM.


Zonele vizate de codul galben de vânt puternic/ Sursa: ANM

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Furtunile fac ravagii în iulie. Peste 25.000 de români au rămas fără curent din cauza vijeliilor

Furtuna a făcut ravagii! Acoperișuri smulse de vânt și și copaci căzuți pe drumuri, în localități din Cluj. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter