Actualitate

Hanorac cu glugă pentru bărbați la modă – cum să-l alegi? (P)

Un hanorac cu glugă este tipul de îmbrăcăminte care ocupă un loc ferm în garderoba bărbaților de toate vârstele.

Sursa foto - 4fstore.ro Sursa foto - 4fstore.ro

 

Nu este doar confortabil și comod, ci și călduros, versatil și mereu în vogă. Recent, mulți designeri au devenit atât de pasionați de această piesă inițial sportivă, încât tot mai des în colecțiile lor prêt-à-porter lansează pe podium modele în diverse variante de hanorace, cu glugă sau fără.


Cum să alegi un hanorac cu glugă pentru bărbați, astfel încât să fie confortabil și să rămână în continuare relevant pentru o lungă perioadă de timp? În cele ce urmează.

Reguli de selecție


Înainte de a cumpăra un hanorac cu gluga barbati, merită să îți amintești câteva nuanțe care trebuie luate în considerare la alegere. Ele te vor ajuta să alegi un hanorac care va fi nu numai frumos și confortabil, ci și relevant. Cum alegi? După câteva reguli de selecție:

  1. Scop

Este o întrebare importanță de ce ai nevoie de un hanorac. Dacă este vorba de antrenament sportiv alege opțiuni mai groase. Pentru orele din sala de sport, caută o țesătură mai subțire;


  1. Țesătură

Cel mai adesea, în producția de hanorace cu gluga barbati se folosește bumbacul și poliesterul. Piese create astfel vor avea o viață lungă și nu se vor deforma prea repede;

  1. Modă

Pentru sport, poți alege o versiune clasică, iar pentru a crea o imagine urbană elegantă, se vor potrivi perfect versiunile alungite sau chiar fără mâneci;


  1. Culoare și model

Acum stiliștii îi sfătuiesc pe bărbați să acorde mai multă atenție lucrurilor monocrome. La fel de actuale sunt și logoul sau sloganul mărcii imprimate pe hanorac;

  1. Dimensiune

Alegând un hanorac acordă atenție mărimii acestuia. Un hanorac potrivit nu ar trebui să strângă sau să fie prea larg. Ține cont și de lungimea mânecii – aceasta ar trebui să acopere complet încheietura mâinii.


Materialul

Bumbacul și poliesterul sunt două tipuri de material care se completează perfect. Bumbacul este un material natural, ceea ce îl face respirabil și confortabil pe piele. Are capacitatea de a absorbi umiditatea, păstrându-ți corpul uscat în timpul zilelor calde. Hanoracele din bumbac sunt ușor de întreținut și pot fi spălate în mașina de spălat.

Poliesterul este un material sintetic, ceea ce îl face rezistent la umezeală și mai puțin predispus la deformare.

Sursa foto - 4fstore.ro

Are proprietăți de uscare rapidă, făcându-l potrivit pentru activități sportive sau zile umede.

Hanoracele din poliester sunt adesea durabile și pot rezista uzurii frecvente.

Totuși, poliesterul nu este la fel de respirabil precum bumbacul și poate provoca transpirație mai accentuată.

Astfel, aceste hanorace barbati cu gluga din bumbac cu poliester poate fi o alegere excelentă, deoarece combină beneficiile confortului și respirabilității bumbacului cu durabilitatea și rezistența la umezeală a poliesterului, oferindu-ți un echilibru potrivit între confort și performanță.

Culoarea

Alegerea culorii unui hanorac pentru bărbați depinde de preferințele personale, stilul individual și de contextul în care intenționezi să-l porți, fie că este pentru ocazii casual sau sportive, astfel încât să te simți confortabil și încrezător în aspectul tău. Poți alege dintre culorile:

  • Negru

O culoare universală, ușor de asortat cu orice tip de pantaloni, perfectă pentru un stil casual;

  • Albastru

Un alt ansamblu simplist - încearcă să asortezi hanoracul albastru marin cu o jachetă din denim și blugi negri. În timp ce hanoracul cu glugă și jacheta din denim sunt relativ asemănătoare din punct de vedere al culorii, diferențele de textură vor adăuga o anumită profunzime ținutei;

  • Gri

Un hanorac gri este o achiziție excelentă pentru garderoba casual a oricărui bărbat, fiind, fără îndoială, una dintre cele mai bune culori de hanorace cu glugă. În timp ce opțiunile de stil sunt infinite, o pereche bună de blugi albaștri și un hanorac gri este o combinație câștigătoare pentru tine.

Bărbații iubesc hanoracele pentru că acestea oferă un echilibru perfect între confort, stil casual și versatilitate, fiind potrivite pentru o varietate de activități și condiții meteorologice.

CITEȘTE ȘI:

Cochete pe biciclete. Biciclistele din Cluj, aşteptate în weekend să pedaleze în rochii şi pantofi cu toc

Rochii elegante de nuntă - ce aspecte să iei în calcul atunci când le alegi? (P)

abonare newsletter