Actualitate

Se răcește vremea în toată țara și se întorc ploile! Cum va fi vremea în Cluj?

Începând de duminică, 15 octombrie, vremea s-a răcit în toată țara. Vezi cum va fi vremea în această săptămână în Cluj-Napoca.

Vremea rămâne rece/ Foto: pixabay.com Vremea rămâne rece/ Foto: pixabay.com

 

 


 

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat duminică dimineață că, în intervalul 15 octombrie, ora 12 – 16 octombrie, ora 16 vor fi ploi moderate cantitativ și intensificări ale vântului, în toată țara. Se va înregistra o răcire semnificativă a vremii, mai ales în zona montană înaltă, unde sunt prognozate precipitații mixte.


 

„Vremea va intra într-un proces de răcire semnificativă, duminică în vestul și nordul teritoriului, iar luni și în rest. Aria ploilor va fi în extindere, iar în zonele de munte, cantitățile de apă vor depăși 10...15 l/mp și izolat 20...25 l/mp. În noaptea de duminică spre luni se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în nordul Carpaților Orientali, iar la altitudini mai mari de 1700 m și în restul masivelor montane. Vântul se va intensifica temporar în majoritatea zonelor”, a transmis ANM.


Vremea în această săptămână în Cluj-Napoca

Luni, 16 octombrie, cerul va fi predominant însorit. Maxima zilei va fi de 13 grade Celsius, în timp ce minima va coborî la -1 grad Celsius. 

Marți, 17 octombrie, soarele va fi scump la vedere, cerul fiind acoperit de nori în proporție de 97%. Temperaturile pe timpul zilei se vor situa în jurul valorii de 12 grade Celsius, în timp ce minima va fi de -1 grad Celsius.


Miercuri, 18 octombrie, vor fi așteptate 15 grade Celsius pe timpul zilei, iar seara va fi doar un grad Celsius.

Joi, 19 octombrie, se întorc ploile, șansele de precipitații fiind de 75%. Maxima zilei va fi de 15 grade Celsius, iar noaptea vor scădea temperaturile până în jurul valorii de 8 grade Celsius. 


Vineri, 20 octombrie, scăpăm de ploi, însă vântul va sufla cu putere (39 km/h). Maximele vor urca până în jurul valorii de 20 de grade Celsius, iar minima va fi de 11 grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Se răcește vremea, în toată țara! Vin ploile, iar la munte se anunță lapoviță și ninsoare

Furtunile fac ravagii în iulie. Peste 25.000 de români au rămas fără curent din cauza vijeliilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter