Actualitate

Percheziții la Cluj, la un traficant de droguri din Alba. Vindea și oferea gratuit droguri, inclusiv minorilor

Un tânăr din județul Alba este cercetat pentru trafic de drgorui de risc și de mare risc. Polițiștii au descins în mai multe imobile din Alba și Cluj.

Percheziții la Cluj, la un traficant de droguri din Alba. FOTO: Captură ecran IGPR Percheziții la Cluj, la un traficant de droguri din Alba. FOTO: Captură ecran IGPR

 

 


Polițiștii au făcut percheziții, inclusiv în județul Cluj, într-un dosar de trafic de droguri. Un bărbat de 27 de ani, din comuna Cergău, jud. Alba, este bănuit că, în perioada 2022-2023 ar fi vândut și oferit gratuit droguri de risc și mare risc mai multor persoane, printre care și minori.

 


„La data de 12 octombrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 6 percheziții domiciliare, în județele Alba și Cluj, în vederea documentării activității infracționale a unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc. Din cercetări a rezultat că, în perioada 2022 – 2023, un tânăr, de 27 de ani, din comuna Cergău, județul Alba, ar fi deținut, oferit cu titlu gratuit și vândut droguri de risc și mare risc mai multor consumatori din județul Alba, inclusiv minori, cu precădere în zona municipiului Blaj, pentru suma de 100 de lei pentru un gram”, a transmis Inspectoratul General al Poliției Române — IGPR.

„Captură” de 20 de grame

Polițiștii au ridicat de la domiciului tânărului 20 de grame de substanțe psihoactive, cântare electronice, telefoane mobile, dispozitive de mărunțit și 1.700 de lei.


„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 20 de grame de substanță cristalină, despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi droguri de mare risc, cântare electronice, telefoane mobile, două dispozitive de mărunțit și 1.700 de lei.

Tânărul bănuit de trafic de droguri a fost condus la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia, pentru audieri, iar față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Alte 22 de persoane au fost audiate în calitate de martor. La data de 13 octombrie 2023, bănuitul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia”, mai transmite IGPR.


Potrivit Adevărul, pe rețelele de socializare, tânărul afișează o viață luxoasă, cu excursii și mașini scumpe.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții la traficanți de droguri din Turda. Plicuri cu substanțe interzise, cântare și ustensile, ridicate de polițiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter