Actualitate

Percheziții în Turda, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. Un bărbat a fost arestat

Droguri de mare risc, descoperite în locuința unui bărbat din Turda, în urma unei acțiuni DIICOT.

Percheziții în Turda. Arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc/Foto: IPJ Cluj Percheziții în Turda. Arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc/Foto: IPJ Cluj

 

 


Miercuri, polițiștii clujeni din cadrul structurilor specializare, împreună cu procurorii DIICOT Cluj, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Turda, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

 

Propunere de arestare în lipsă

În urma percheziției au descoperite și  ridicate 139,15 grame de 3-CMC și 20,8 grame de 4-CMC (ambele din categoria drogurilor de mare risc).


Percheziții în Turda. Arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc/Foto: IPJ Cluj

În condițiile în care bărbatul s-ar fi sustras urmăririi, instanța a decis măsura arestului preventiv în lipsa acestuia. Ulterior, pe parcursul zilei de vineri, persoana în cauză a fost identificată de polițiști. 

CITEȘTE ȘI: 
60.000 de euro, bani din droguri ridicați de DIICOT. Percheziții la familiile unor traficanți din Cluj.

„Având în vedere că persoana bănuită s-ar fi sustras de la urmărirea penală, la data de 6 octombrie 2023, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile, cu începere de la data punerii în executare a mandatului de arestare”, informează, sâmbătă, IPJ Cluj. 


 În cursul aceleași zile, persoana în cauză a fost depistată, iar instanța a dispus arestarea sa preventivă.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, mai arată sursa citată. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

60.000 de euro, bani din droguri ridicați de DIICOT. Percheziții la familiile unor traficanți din Cluj.

Pedepse mai dure pentru consumul și traficul de droguri. Confiscarea mașinilor în care vor fi găsite droguri, printre sancțiuni.

abonare newsletter