Actualitate

Accident între o mașină și o autoutilitară în Dej! UPDATE: O tânără de 30 de ani, transportat de urgență la spital

Un accident rutier s-a produs marți dimineața în municipiul Dej, județul Cluj, între o mașină și o autoutilitară.

Accident între o autoutilitată și o mașină în Dej - 3 octombrie 2023 / Foto: ISU Cluj Accident între o autoutilitată și o mașină în Dej - 3 octombrie 2023 / Foto: ISU Cluj

 

 


UPDATE: Potrivit ISU Cluj, victima este o femeie de 30 de ani, nu un bărbat.

„Rectificare date accident rutier Dej: echipajul SAJ a acordat primul ajutor calificat unei femei în vârstă de aproximativ 30 de ani, care ulterior a fost transportată la spital”, a transmis, ulterior, ISU Cluj.


Inspectoratul de Poliție Județean a explicat cum s-a produs accidentul: „La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 07.00, a fost înregistrat un accident rutier la intersecția străzilor 1 Mai cu Dumbrava Roșie din municipiul Dej. Din primele cerecetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, de 31 de ani, din Dej, care circula cu autoturismul pe strada 1 Mai, ar fi efectuat virajul la stânga pentru a pătrunde pe strada Dumbrava Roșie, intrând în coliziune cu un autoutilitară condusă din sensul opus. În urma evenimentului, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, iar cercetăriile sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

 


Știre inițială:

În urma accidentului, un tânăr de 30 de ani a fost rănit și transportat la spital cu ambulanța: 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada 1 Mai din municipiul Dej. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a primit primul ajutor calificat de la echipajul SAJ și a fost transportat la spital”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, la ora 8:30.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Accident lângă Autogara Fany, în Cluj-Napoca! Un bărbat și o femeie au fost răniți

Nereguli pe șantier în Florești. Primarul Pivariu a acționat rapid: „Nu vom tolera niciodată lucrări neconforme!”

abonare newsletter