Actualitate

Nereguli pe șantier în Florești. Primarul Pivariu a acționat rapid: „Nu vom tolera niciodată lucrări neconforme!”

Primarul Bogdan Pivariu a efectuat o vizită pe șantierul din zona străzii Cetății din Florești și a găsit nereguli.

Lucrări neconforme la șantier în Florești / Foto: Bogdan Pivariu - Facebook Lucrări neconforme la șantier în Florești / Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Edilul Floreștiului a acționat rapid și le-a cerut executanților să remedieze problemele:

 


„Neconformități constate la lucrările efectuate pe str. Cetății și str. Tăuțiului. În urma vizitei de azi de pe șantier am constatat probleme la excuția unor sectoare recent asfaltate. Am cerut executanților să remedieze de ugență neregulile. Avem nevoie să finalizăm aceaste lucrări în cel mai scurt timp cu putință dar neapărat respectând standardele de execuție. Ultima lucrare de legătură în noua rețea (intersecție Cetății cu Tautiului) va fi finalizată până la sfârșitul acestei săptămâni. Vă asigur ca verificăm atent toate lucrările care se desfășoară în toată comuna. Dăm dovadă de înțelegere acolo unde sunt întârzieri justificate dar nu vom tolera niciodată lucrări neconforme”, a transmis Bogdan Pivariu. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Au început lucrările la cel mai mare parc sportiv din Florești. Terenuri, piste de alergat și biciclete și parc de aventură!

Aparatul de test multidrog achiziționat de Primăria Florești, predat polițiștilor clujeni. Primarul Pivariu: „Ne preocupă sănătatea și siguranța cetățenilor”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter