Actualitate

Fiul unei foste procuroare DIICOT și-a împușcat prietenul care l-a înjunghiat, în Constanța

Mai multe focuri de armă s-au auzit noaptea trecută, în cartierul Tomis Nord din Constanța. Fiul unei foste procuroare DIICOT și-a împușcat un prieten, după ce a fost înjunghiat de către acesta.

Fiul unei foste procuroare DIICOT și-a împușcat prietenul. FOTO sugestiv: IPJ Cluj Fiul unei foste procuroare DIICOT și-a împușcat prietenul. FOTO sugestiv: IPJ Cluj

 

 


Conflict violent cu împuscături noaptea trecută, la Constanța, din cauza consumului de alcool și, posibil, de droguri. Un minor de 16 ani a fost înjunghiat în spate, iar acesta la rândul lui l-a impușcat pe agresor, provocându-i răni la cap și gât. Cei doi fac parte dintr-un grup de prieteni aflați în atenția poliției pentru consum de droguri, scrie B1 TV.

 


Scandalul a avut loc în jurul orei 2:00 în cartierul Tomis Nord din Constanța. Un martor a sesizat la 112 că, în zona Cireșica, un tânăr a fost înjunghiat și un altul impușcat. Cel înjunghiat, având plămânul perforat, a fost transportat la spital și operat.

În jurul orei 2.00 dimineața, autoritățile au fost alertate printr-un apel la numărul de urgență 112. Adolescentul de 16 ani și-a împușcat un prieten, după ce acesta l-a înjunghiat în spate, provocându-i răni la cap și gât. Tânărul înjunghiat a fost transportat la spital și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență din cauza plămânului perforat.


În timpul scandalului, unul dintre cei implicați, în vârstă de 22 de ani, a folosit o sticlă ca armă și l-a înjunghiat pe adolescentul de 16 ani. Acesta din urmă a reacționat în mod violent, folosind un pistol, provocând leziuni la cap și la gât adversarului său. Deși se crede că arma era neletală, aceasta nu a fost găsită de către autorități.

Anchetatorii au dezvăluit că incidentul s-a declanșat în urma consumului de alcool și, posibil, droguri de către grupul de tineri. Fiul procuroarei DIICOT era cunoscut pentru consumul de stupefiante. Potrivit presei locale, tânărul a fost prins în trecut de mai multe ori în posesia de droguri, cea mai recentă arestare având loc în luna iulie a acestui an. În acest moment, un dosar penal împotriva sa este în curs de investigare la DIICOT Constanța.


În urma acestui incident grav, a fost deschis un dosar penal pentru infracțiuni precum loviri și alte violențe, precum și vătămare corporală.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accidentul de la Ciucea, provocat de un clujean care a depășit pe linie continuă. Doi adulți și trei minori, duși la spital

abonare newsletter