Actualitate

O femeie a fost prinsă cu droguri de mare risc în roata de rezervă de la mașină, în Cluj-Napoca. Ce au descoperit polițiștii la percheziții? FOTO

O femeie a fost prinsă în mașină cu peste un kilogram de droguri de mare risc, în Cluj-Napoca.

O femeie a fost prinsă în mașină cu peste un kilogram de droguri de mare risc în Cluj-Napoca/ Foto: IPJ Cluj O femeie a fost prinsă în mașină cu peste un kilogram de droguri de mare risc în Cluj-Napoca/ Foto: IPJ Cluj

 

O șoferiță a fost prinsă cu peste un kilogram de droguri de mare risc în mașină.


 

Aceasta a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.


CITEȘTE ȘI:
Captură impresionantă. Rețea de traficanți de droguri din Cluj și Bistrița-Năsăud, destructurată de polițiști. FOTO

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat percheziții domiciliare într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.
Astfel, în seara de 27 septembrie 2023, polițiștii Poliției Municipiului  Cluj Napoca – Biroul Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de o femeie, descoperind, astfel, peste 1 kilogram de drog de mare risc, 3-CMC (cunoscut și sub denumirea de cristal), disimulat în compartimentul roții de rezervă.
În urma celor 4 percheziții domiciliare efectuate astăzi, 28 septembrie, în județul Bistrița-Năsăud, au fost descoperite și ridicate un laptop, mai multe obiecte purtătoare de urme și alte mijloace de probă.
La data de 28 septembrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a femeii, de 37 de ani, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.
Activitățile au fost realizate cu sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud și al luptătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud – Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

INCREDIBIL!!! Jurnalist clujean, amenințat pentru a fi redus la tăcere! Traficantul de droguri Tudor Cîrje a recunoscut că i-a vandalizat mașina jurnalistului Liviu Alexa!

Un tânăr din Cluj și-a făcut plantație de cannabis. A fost reținut de polițiști pentru trafic de droguri VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter