Actualitate

Dosar penal pentru părăsirea locului accidentului, în urma evenimentului rutier din Copăceni. Două persoane au avut nevoie de asistență medicală

Poliția a deschis un doar penal în urma accidentului rutier din localitatea Copăceni. Șoferul care a produs accidentul și-a continuat drumul, chiar dacă două persoane au ajuns la spital.

Mașină de Poliție/Foto: IPJ Cluj Mașină de Poliție/Foto: IPJ Cluj

 

 


Un accident rutier s-a produs luni, în jurul amiezii, în localitatea clujeană Copăceni. Trei persoane au fost consultate de echipajul SMURD, iar două dintre acestea au ajuns la spital pentru asistență medicală de specialitate. 

 


Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, șoferul care a produs accidentul, pe fondul nepăstrării distanței în trafic, și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ulterior, acesta a fost identificat de polițiști, iar acum este cercetat într-un dosar de vătămare coroprală din culpă și părăsirea locului accidentului. 

„La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 12.20, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1 – E60, în localitatea Copăceni.


Polițiștii au constatat că a fost produsă o coliziune între un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, și un autoturism care circulau înspre Cluj-Napoca. Din primele verificări efectuate la fața locului s-a constatat că șoferul ansamblului de vehicule nu ar fi păstrat o distanță de siguranţă față de autoturism, acroșându-l în partea laterală. 

CITEȘTE ȘI: 
Accident în Copăceni. Două persoane au ajuns la spital

După accident, conducătorul ansamblului de vehicule și-a continaut deplasarea, acesta fiind depistat de polițiști în localitatea Apahida, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 51 de ani.


În urma evenimentului, conducătoarea auto și o pasageră din autoturism, ambele de 23 de ani, au fost transportate la o unitate medicală, însă nu au rămas internate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, informează IPJ Cluj


Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident în Copăceni. Două persoane au ajuns la spital

abonare newsletter