Actualitate

Incendiu la o țeavă de gaz de pe Bulevardul Muncii. Au intervenit pompierii - VIDEO

Pompierii clujeni au intervenit, duminică seară, la un incendiu izbucnit la un tablou electric și extins la o țeavă de gaz, pe Bulevardul Muncii.

Incendiu la o țeavă de gaze de pe Bulevardul Muncii. FOTO: Captură video Incendiu la o țeavă de gaze de pe Bulevardul Muncii. FOTO: Captură video

 

 


Update 20:40. „Focul a fost stins, a fost necesară evacuarea întregului volumul de gaze din conductele înainte de a acționa pentru stingerea incendiului”, a transmis ISU Cluj.

 


Update 20:08: „Pompierii sunt încă la fața locului asigură măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere că au fost necesare măsuri pentru oprirea gazelor și a energiei care alimenta tabloul electric”, a transmis ISU Cluj.

Știre inițială:


Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tablou electric, pe Bulevardul Muncii, și extins la o țeavă de gaz. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor cu o autospecială la un incendiu care a izbucnit de la un tablou electric de pe un stâlp situat pe Bulevardul Muncii și care s-a extins la o țeavă de alimentare cu gaze din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

EXPLOZIE urmată de incendiu, la un bloc din Sibiu. Două persoane au murit și peste 20 sunt evacuate

Ultimele Stiri
abonare newsletter