Actualitate

Cod galben de ploi și vânt puternic, la Cluj. Până când este valabil?

Meteorologii au emis o avertizare meteorologică cod galben pentru ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri grindină, valabil inclusiv la Cluj.

Meteorologii au emis o avertizare meteorologică cod galben pentru ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri grindină, valabil inclusiv la Cluj Meteorologii au emis o avertizare meteorologică cod galben pentru ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri grindină, valabil inclusiv la Cluj

 

 


Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, o avertizare meteorologică cod galben va fi valabilă în intervalul 24 septembrie, ora 13 – 25 septembrie, ora 10, în mai multe județe, inclusiv la Cluj. 

 


Astfel, în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și a Olteniei vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, rafale în general de 55...70 km/h și pe alocuri grindină și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 25...30 l/mp și izolat de peste 40...50 l/mp.

Atenționări meteorologice cod galben și cod portocaliu, pe teritoriul României. Sursa: ANM

Avertizarea meteo este valabilă pentru județele Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Dolj, Maramureș, Mureș, Sălaj și Satu Mare.


În același timp, în intervalul 24 septembrie, ora 15 – 25 septembrie, ora 03, în județele Timiș, Arad, Caraș Severin, Mehedinți, Gorj și zona de munte a județului Hunedoara vor fi averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40...50 l/mp și izolat de peste 70 l/mp.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Vreme numai bună... pentru plajă! A fost adus nisipul pe malul Someșului, în Grigorescu - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter