Actualitate

Accident pe breteaua de urcare pe A3, la Gilău. A intervenit descarcerarea, o tânără a ajuns la spital - FOTO

O femeie a fost rănită grav sâmbătă dimineață, într-un accident petrecut pe breteaua de urcare pe Autostrada Transilvania de la Gilău. Femeia a fost extrasă cu echipamente specifice descarcerării.

Accident pe breteaua de urcare pe A3, la Gilău. FOTO: ISU Cluj Accident pe breteaua de urcare pe A3, la Gilău. FOTO: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc sâmbătă dimineață pe breteaua de urcare pe Autostrada Transilvania, la Gilău. În accident au fost implicate două autoturisme.

 


Dintr-unul dintre autoturismele avariate, pompierii au extras o femeie de circa 30 de ani, care prezenta mai multe traumatisme. Femeia a primit prim ajutor la fața locului, fiind ulterior transportată la spital.

„Pompierii din cadrul Gărzii Gilău intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe breteaua de urcare a nordului rutier Gilău pe autostrada A3, înspre localitatea Nădășelu. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul se afla o femeie ce prezenta mai multe suspiciuni de traumatisme.


Pompierii au utilizat echipamentele din dotare pentru a extrage femeia, astfel încât să nu-i agraveze leziunile și au predat-o echipajului SMURD. Femeii, în vârstă de aproximativ 30 de ani, i-a fost acordat primul ajutor calificat și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Alte două persoane au fost consultate la locul accidentului fără a fi transportate la spital”, a transmis ISU Cluj.


„Din cercetările preliminare a rezultat că autoturismul condus de o femeie de 30 de ani, din județul Alba, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, sensul de deplasare înspre municipiul Turda.

În urma impactului a rezultat rănirea femeii de 30 de ani, care a fost transportată la spital. Nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, i-au fost recoltate probe biologice. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ”, a informat IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident la Izvorul Crișului, noaptea trecută. Un bărbat, rănit ușor - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter