Actualitate

Cum s-a produs accidentul rutier din Iclod, în urma căruia un TIR a ajuns în șanț? Șoferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza unor probleme medicale

Un autotren a fost implicat, luni, într-un accident rutier în zona localității Iclod. Șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers din cauza unor probleme medicale.

TIR răsturnat în șanț, în urma unui accident rutier în Iclod/Foto: IPJ Cluj TIR răsturnat în șanț, în urma unui accident rutier în Iclod/Foto: IPJ Cluj

 

 


Pompierii clujeni au intervenit, luni, la un accident rutier petrecut pe raza localității Iclod, eveniment rutier în urma căruia un autotren a ajuns în afara părții carosabile

 


Forțele ISU Cluj au intervenit cu o autospecială și o ambulanță SMURD, iar o persoană a fost consultată de echipajele de prim-ajutor, dar a refuzat transportul la spital.

CITEȘTE ȘI: 
TIR răsturnat în Iclod, în urma unui accident rutier. Intervine ambulanța SMURD

Potrivit Poliției, conducătorul autotrenului, un bistrițean în vârstă de 46 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers după ce i s-ar fi făcut rău la volan. 


Rezultatul etilotest a indicat valori negative. 

Luni, în jurul orei 12.20, polițiștii au fost sesizați despre un eveniment rutier produs pe DN1C – E576, în zona localității Iclod, soldat cu pagube materiale.


„La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 46 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care conducea un autocamion înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în șanțul din partea stângă a sensului său de mers”, informează IPJ Cluj. 

Primele cercetări indică faptul că evenimentul ar fi survenit ca urmare a unor probleme medicale cu care conducătorul auto s-ar fi confruntat în timp ce se afla la volan.


Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

TIR răsturnat în Iclod, în urma unui accident rutier. Intervine ambulanța SMURD

abonare newsletter