Actualitate

Copil de 9 ani, lovit de mașină pe trecerea de pietoni în Florești! A fost preluat de ambulanță

Un minor a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni de pe strada Eroilor din Florești.

Minor lovit pe trecerea de pietoni în Florești, pe strada Eroilor / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Minor lovit pe trecerea de pietoni în Florești, pe strada Eroilor / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Reprezentanții ISU Cluj au declarat, pentru monitorulcj.ro, că minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale:
 

„Echipajele SMURD de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au preluat un minor, pe care l-au transportat ulterior la spital. Acesta a fost în permanență conștient și cooperant”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.


UPDATE: Copil de 9 ani, lovit de o mașină condusă de un tânăr de 20 de ani

„La data de 17 septembrie, în jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe strada Eroilor din comuna Florești. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 20 de ani, care conducea autoturismul înspre strada Cetății, ar fi accidentat un minor de 9 ani, aflat în traversarea regulamentară a părții carosabile. În urma evenimentului, minorul a necesitat îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Bărbatul din Florești, dispărut după ce a ieșit la o plimbare cu bicicleta, a fost găsit în Constanța. FOTO

Incendiu la un bloc din Mănăștur! Pompierii intervin la fața locului

Etichete: minor floresti spital
Ultimele Stiri
abonare newsletter