Actualitate

Scandal într-un bar de pe Horea! Un bețiv a bătut măr doi bărbați

O bătaie a avut loc într-un bar de pe strada Horea din Cluj-Napoca între trei bărbați beți.

Bătaie între oameni beți pe strada Horea / Foto: Google Maps Bătaie între oameni beți pe strada Horea / Foto: Google Maps

 

 


Mai exact, pe fondul consumului de alcool, doi bărbați au intrat într-o ceartă. La un moment dat, unul dintre ei a sărit la bataie.

 


Bărbatul agresiv l-a bătut pe celălalt, dar și pe încă un individ care a intervenit ca să oprească scandalul: 

„La data de 16 august a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii au fost sesizați despre o stare conflictuală produsă între 3 bărbați, în zona unui local public situat pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca. Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că 2 bărbați, de 60, respectiv 53 de ani, ar fi fost agresați de către un altul, care nu a fost găsit la fața locului. Conflictul ar fi degenerat pe fondul consumului de alcool, între barbatul care a plecat de la fața locului și cel de 60 de ani. Ulterior, bărbatul de 53 de ani ar fi încercat să îi oprească pe aceștia, fiind și el agresat fizic de către cel care a plecat. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.


La fața locului ar fi intervenit echipaje medicale pentru a oferi îngrijire victimelor.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bătaie în trafic cu pumni și picioare, în fața Institutului Oncologic Cluj! Un șofer și-a ieșit din fire

Scandal la nuntă în Turda! 7 persoane s-au luat la bătaie din cauza unui loc de parcare

Ultimele Stiri
abonare newsletter