Actualitate

O clujeancă se plânge că i-a fost inundată casa, în zona Platinia: „E a 4-a oară după ploile puternice”

O clujeancă semnalează că de fiecare dată când plouă puternic în Cluj, locuința de lângă Platinia i se inundă. Ea dă vina pe lucrările din zonă.

Apartament inundat în zona Platinia / Foto: Clujul Civic Apartament inundat în zona Platinia / Foto: Clujul Civic

 

 


Femeia spune că această problemă a apărut în ultimul an, în urma lucrărilor făcute în zona Platinia: „Eu am un apartament într-o casă lângă Platinia și în ultimele săptămâni e a 4-a oară după ploile puternice când îmi intră apa direct în casă după «execuția» noilor trotuare... deci după ce că spațiile publice sunt realizate în așa hal, de fapt nu se ține cont nici de clădirile vechi din proximitatea lor…”

 


CITEȘTE ȘI:
COD ROȘU de ploi în Cluj. Străzi și locuințe inundate, a CĂZUT o schelă în centrul orașului. VIDEO

 

De asemenea, femeia spune că și alți vecini de-ai săi au fost afectați:


„Acum o săptămână am fost la directorul de șantier, omul destul de receptiv și fain și a zis să îl tot sun cu remindere să vină să repare trotuarul să nu îmi mai intre apa. Știa de problemă că mai sunt vecini afectați în zonă. Însă de atunci nimic (…) trotuarele noi au fost realizate încât să respire și clădirile, însă în cazul casei mele vechi de minim 100 de ani se pare că și aspiră direct apa.. Mai sunteți aici oameni afectați de lucrările din ultimul an?”, întreabă femeia pe grupul de Facebook „Clujul Civic”.

Am solicitat informații Primăriei Cluj-Napoca privind această problemă și ce măsuri se vor lua. Vom publica răspunsul instituției când îl vom primi.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zeci de locuințe și subsoluri inundate în Cluj, după furtună! Apa a intrat și la un liceu din municipiu. VIDEO

Pasajul de sub podul din Mărăști, inundat. Trei șoferi și-au „pierdut” mașinile acolo

Ultimele Stiri
abonare newsletter