Actualitate

Tânărul înecat în lacul Tarnița era suporter al echipei CFR Cluj: „S-a stins din viață în urma unui tragic eveniment”

Tânărul de 23 de ani găsit duminică înecat în Lacul Tarnița din județul Cluj era unul dintre cei mai mari suporteri al echipei CFR Cluj.

Tânărul mort în Lacul Tarnița era suporter al echipei de fotbal CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Tânărul mort în Lacul Tarnița era suporter al echipei de fotbal CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Pompierii și salvamontiștii au anunțat duminică, 10 septembrie, că trupul băiatul a fost recuperat de scafandri, la aproape 24 de ore de la dispariție. Băiatul a dispărut sâmbătă în jurul orei 17:30.

 


„A fost găsit, fiind recuperat de către cei de la Salvamont”, au declarat echipele prezente la Tarnița.

„Azi, 10 septembrie, în jurul orei 14.30, tânărul de 23 de ani, din județul Cluj, înecat la data de 9 septembrie în Lacul Tarnița, a fost găsit în urma misiunilor de căutare de către salvamontiștii-salvatorii acvatici din cadrul Salvaspeo Cluj. Trupul acestuia a fost transportat la IML Cluj. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpa”, transmite IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI: 
Cine e băiatul dispărut în Tarnița? Are 23 de ani și înota alături de iubită când s-a produs tragedia

Tânărul, unul dintre cei mai mari suporteri ai echipei CFR Cluj

Tânărul de 23 de ani era suporter al echipei de fotbal CFR Cluj. Clubul de fotbal a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina oficială de Facebook.

„Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a lui Adrian Lucaciu, un mare suporter al echipei noastre, care s-a stins din viață la vârsta de doar 23 de ani în urma unui tragic eveniment.
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis CFR Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Deținut găsit spânzurat în baie și cu urme de violență, la Penitenciarul Gherla. Bărbatul ar fi fost ucis

Băiatul dispărut în Tarnița, căutat cu cele mai perfomante detectoare din lume, plus o dronă

abonare newsletter