Actualitate

Vreme însorită și temperaturi ridicate, în România. Prognoza meteo pentru Cluj

În cea mai mare parte a țării, miercuri, 6 septembrie, cerul va fi senin, iar vremea se va încălzi pe parcursul zilei. Izolat, sunt prognozate înnorări și ploi. Vezi cum va fi vremea în Cluj.

Timp frumos și vreme caldă în Cluj/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Timp frumos și vreme caldă în Cluj/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Miercuri, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 30 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor indica 22 de grade Celsius. Cerul va fi preponderent senin, însă sunt poasibile înnorări și șanse izolate de ploi în sud-estul țării. În timpul nopții, vremea se va răci în majoritatea regiunilor. 

 


În Cluj, vremea se va încălzi pe parcursul zilei, astfel încât maxima va indica 25 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar pe timpul serii temperaturile se vor situa în jurul valorii de 10 grade Celsius. 

CITEȘTE ȘI: 
Vremea în Cluj în următoarele zile. Ziua va fi tot mai cald, noaptea tot mai frig

Mâine, temperatura maximă, pe timp de zi, va crește în continuare la 27 de grade Celsius, însă spre seară și pe timpul nopții vremea se va răci, ajungând la valor de 10 grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vremea în Cluj în următoarele zile. Ziua va fi tot mai cald, noaptea tot mai frig

abonare newsletter