Timp Liber

Vremea în Cluj în următoarele zile. Ziua va fi tot mai cald, noaptea tot mai frig

Prognoză meteo pentru cinci zile în Cluj. Vremea se încălzește pe timp de zi.

Vremea în Cluj, la început de toamnă / Foto: Facebook - Municipiul Cluj-Napoca Vremea în Cluj, la început de toamnă / Foto: Facebook - Municipiul Cluj-Napoca

 

 


Vremea este schimbătoare, însă în aceste cinci zile ea va fi cam specifică perioadei în care ne aflăm. Potrivit meteorologilor ANM, prognoza meteo pentru 5 zile în Cluj arată în felul următor:

 


  • Luni, 4 septembrie: cer temporar noros, ploaie slabă. Temperatura maximă ajunge la 23 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 13 grade.
  • Marți, 5 septembrie, cerul va fi variabil, temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade.
  • Miercuri, 6 septembrie, cerul va fi mai mult senin. Temperatura maximă crește la 26 de grade Celsius, iar cea minimă scade la 12 grade.
  • Joi, 8 septembrie, cerul va fi mai mult senin. Temperatura maximă, pe timp de zi, crește în continuare la 27 de grade Celsius, însă scade pe timp de noapte la 11 grade.
  • Vineri, 9 septembrie, cerul va fi variabil. Temperatură maximă de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade.

Prognoză meteo în Transilvania

După data de 3 septembrie, media valorilor diurne va fi apropiată de normalul perioadei și va oscila în jurul a 26 de grade. Temperaturile minime medii se vor situa în marea lor majoritate între 12 și 14 grade. Potrivit ANM, ploi se vor semnala și pe parcursul acestei săptămâni în Transilvania.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Arbori pe carosabil și drumuri blocate în Cluj, din cauza furtunii. Pompierii intervin cu autospeciale

O mașină a ieșit în decor, în urma unui accident rutier pe Autostrada Transilvania. Un bărbat a ajuns la spital.

abonare newsletter