Actualitate

Pe Calea Mănăștur, ca pe pista de Formula 1. Un tânăr a depășit limita de viteză cu peste 70 km/h!

Un tânăr de 27 de ani a confundat, probabil, Calea Mănăștur, proaspăt asfaltată, cu un circuit de Formula 1. A fost prins de radar gonind cu 125 km/h pe strada din Cluj-Napoca!

Pe Calea Mănăștur, ca pe pista de Formula 1. FOTO: monitorulcj.ro Pe Calea Mănăștur, ca pe pista de Formula 1. FOTO: monitorulcj.ro

 

 


Duminică dimineață, polițiștii au depistat un tânăr de 27 de ani în timp ce rula cu 125 km/h, pe strada din Cluj-Napoca. Tânărul nu a oprit la semnalul polițiștilor, fiind urmărit și oprit ulterior. Șoferul a fost apoi pus să sufle în fiola aparatului etilotest, testarea indicând o concentrație de 0,68mg/l alcool pur în aerul expirat.

 


„La data de 3 septembrie, în jurul orei 07.55, polițiștii Biroului Rutier Cluj au depistat pe strada Calea Mănăștur un tânăr de 27 de ani, în timp ce rula cu un autoturism cu o viteza de 125 km/h. Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști, echipajul pornind în urmărirea acestuia.

A fost oprit ulterior, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o concentrație de 0,68mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujean cu o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, accident în Mărăști. Șoferul a fost reținut de polițiști

abonare newsletter