Actualitate

Un panou publicitar a CĂZUT peste mașina unui clujean, în parcarea unui mall. FOTO

Furtunile au revenit în forță în Transilvania. Mașina unui clujean a fost lovită de un panou publicitar în parcarea unui mall.

Mașina unui clujean, lovită de un panou publicitar într-o parcare / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Mașina unui clujean, lovită de un panou publicitar într-o parcare / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Fotografia a fost făcută în parcarea mall-ului din Târgu Mureș. Un panou publicitar a fost dărâmat de vânt peste mașina unui clujean. Autorul fotografiei a încercat să răspândească vestea pe rețelele de socializare ca să-l anunțe pe proprietar.

 


„În Târgu-Mureș la Shopping City... dacă știți cumva cine e proprietarul mașinii, anunțați-l”, a scris acesta pe grupul Info Trafic Cluj-Napoca.

Miercuri, Transilvania și mare parte din țară s-au aflat sub avertizări de vreme rea. Inclusiv în județele Cluj și Mureș, meteorologii au emis avertizări de cod galben de furtună.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Subsoluri, garaje și curți din Cluj, pline de apă după furtună! 26 adulți și 6 copii, evacuați din parcarea inundată de la VIVO

Autobuz plin cu pasageri, inundat în Cluj! Apa a năvălit peste călători. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter