Actualitate

Femeie, lovită în plin de mașină pe trecerea de pietoni, în Turda. Șoferul a FUGIT de la locul faptei

Un șofer a lovit cu mașina pe trecerea de pietoni o femeie în Turda, după care a fugit de la locul accidentului.

Accident pe trecerea de pietoni, în Turda / Foto: depositphotos.com Accident pe trecerea de pietoni, în Turda / Foto: depositphotos.com

 

 


Femeia lovită de mașină a ajuns la spital. Șoferul, care a fugit de la locul accidentului, este acum căutat de polițiști, care au deschis un dosar penal:

 


„La data de 11 august a.c., în jurul orei 05.40, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs pe strada Calea Victoriei din municipiul Turda. Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, în vârstă de 69 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni, ar fi fost accidentată de o mașină. În urma evenimentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției. 

Femeia a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru mai multe investigații. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. Momentan se efectuează cercetări pentru identificarea persoanei”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bătuți de nepoți din cauza unor certuri. Scandal monstru într-o familie din Frata

Fără jenă! Un șofer și-a parcat mașina pe 4 locuri, în Cluj-Napoca. „Ține locul la înca 3 prieteni”

Ultimele Stiri
abonare newsletter