Actualitate

Prognoza meteo pentru următoarele patru zile, în Cluj-Napoca. De la zile cu mult soare la ploi

Vremea va fi schimbătoare în aceste zile în Cluj-Napoca. De la zile cu mult soare, clujenii vor avea parte și de zile cu ploi.

Prognoza meteo pentru această săptămână arată că vremea la Cluj va fi ploioasă/ Foto: pixabay.com Prognoza meteo pentru această săptămână arată că vremea la Cluj va fi ploioasă/ Foto: pixabay.com

 

 


Potrivit site-ului Accuweather, vremea la Cluj va fi schimbătoare, de la zile cu mult soare și șanse reduse de ploaie, la zile cu ploi și temperaturi maxime de 29 de grade Celsius.

 


Prognoza meteo pentru următoarele patru zile, în Cluj-Napoca

Joi, 17 august, cerul va străluci cu putere pe tot parcursul zilei, iar șansele de precipitații vor fi reduse. Maxima zilei va fi de 30 de grade Celsius, în timp ce minima va coborî la 17 grade Celsius.

CITEȘTE ȘI:
Cluj: A plouat cu grindină în Dealu Negru. Trafic îngreunat din cauza gheții

Vineri, 18 august, clujenii nu trebuie să-și uite umbrela acasă, șansele de precipitații fiind de 62%. Pe timpul zilei vor fi așteptate 29 de grade Celsius, în timp ce noaptea vor fi 17 grade Celsius.


Sâmbătă, 19 august, sunt așteptate câteva reprize de ploaie, șansele de precipitații fiind de 40%. Maxima zilei va fi de 29 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 16 grade Celsius.

Duminică, 20 august, scăpăm de ploi, iar maximele vor urca la 30 de grade Celsius. Pe timpul nopții vor fi așteptate 17 grade Celsius.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujul „sub ape”. Tarcea: „Nicăieri sistemul de canalizare nu ar putea face față unor asemenea fenomene. Noi nu am stat cu mâinile în sân”

Cum te protejezi pe munte dacă ești prins de furtună? Salvamontiști: „NU căuta refugiu în grote”

abonare newsletter