Actualitate

Accident la Negreni. A intervenit descarcerarea!

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe DN 1 E60, localitatea Negreni.

Accident la Negreni. A intervenit descarcerarea. Foto: ISU Cluj Accident la Negreni. A intervenit descarcerarea. Foto: ISU Cluj

 

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit o autoutilitară avariată cu ocupanții ieșiți din aceasta.


„Un bărbat a fost consultat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate. La prima evaluare acesta prezenta afecțiuni ușoare. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor, precum și alte măsuri privind siguranța persoanelor implicate în accident”, transmite ISU Cluj.

La data de 14 august, în jurul orei 04.45, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1-E60, în localitatea Negreni.


„Conform primelor verificări, polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din județul Harghita, care conducea o autoutilitară, pe direcția Oradea spre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul metalic aflat în partea dreaptă a sensului său de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negative”, transmite IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină răsturnată în curtea unei case din Negreni. Un bărbat a fost consultat de medici. VIDEO

Accident grav în Negreni! Trei adulți și doi copii, transportați la spital. FOTO

Cum s-a produs accidentul din Negreni în care o persoană a murit? Traficul în zonă, BLOCAT - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter