Actualitate

Accident de muncă GRAV în Dej! Brațul unui muncitor, SMULS de o bandă de producție

Pompierii intervin la un accident de muncă în Dej, în care brațul unui bărbat de 50 de ani a fost smuls de o bandă de producție.

Bărbat accidentat la locul de muncă, transportat la spital cu ambulanța / Foto: arhivă monitorulcj.ro Bărbat accidentat la locul de muncă, transportat la spital cu ambulanța / Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj a fost solicitat să intervină de urgență la un accident de muncă: „Brat smuls de o banda de productie, str. Bistritei din mun. Dej”, au informat pompierii pe pagina de Twitter.

 


Ulterior, ISU Cluj a transmis oficial că victima a fost preluată de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat de aproximativ 50 de ani care a suferit o leziune gravă la nivelul unui membru superior. Din primele informații, victima era conștientă și a fost preluată de echipajul SAJ în vederea transportului de urgență la spital. Intervenția are loc pe strada Bistriței din Dej”.


„La data de 8 august a.c., în jurul orei 14.15, Poliția municipiului Dej a fost sesizată despre faptul că un bărbat, care se afla în interiorul unei fabrici, din municipiul Dej, ar fi suferit leziuni grave la nivelul unui membru superior.
Polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat, de 55 de ani, care și-ar fi prins brațul într-un sistem de tip bandă transportoare. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat de urgență la spital. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs incidentul”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

1.068 persoane au suferit accidente de muncă în primul semestru din 2022. 4 persoane au murit

Un tânăr de 21 de ani se află în stare foarte gravă la spital, după ce a sărit într-o piscină și s-a accidentat

abonare newsletter