Actualitate

SINISTRU. Un nou-născut şi un făt, descoperiţi în cutii acoperite de pământ într-un cimitir

Descoperire sinistră într-un cimitir din Bihor. Cadavrele unui nou-născut şi al unui făt au fost descoperite într-o groapă săpată şi acoperită doar pe jumătate cu pământ, într-un cimitir din comuna Spinuş.

Nou născut ținut de mână de mama lui. Foto: Pixabay Nou născut ținut de mână de mama lui. Foto: Pixabay

 

Două cadavre de copii au fost descoperite într-un cimitir din județul Bihor. Polițiștii spun că ar fi aparținut unui bebeluș și unui făt nenăscut, scrie digi24.ro.


Cele două trupuri au fost găsite în interiorul unor cutii termoizolante, ascunse într-o groapă pe jumătate astupată. 

Ce spun autoritățile 

„La data de 28 iulie, polițiștii din Marghita au fost sesizați despre faptul că, în cimitirul comunei Spinuș, într-o groapă săpată și acoperită pe jumătate cu pământ, au fost găsite două cutii termoizolante, în interiorul cărora se aflau două cadavre umane, unul fiind avorton și unul un nou-născut. În urma examinării medico-legale a cadavrelor, s-a stabilit faptul că acestea prezintă câte o incizie suturată specifică autopsiei. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în urmă cu aproximativ o lună de zile, la solicitarea aparținătorilor, angajații unei societăți de servicii funerare au preluat cele 2 cadavre de la Maternitatea Oradea și le-au înhumat în cimitirul din localitatea Spinuș”, transmit autoritățile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Camion răsturnat pe drumul Cluj-Oradea, în zona Dumbrava. FOTO

O femeie a căzut de la etajul opt al unui bloc, în Oradea. A murit pe loc

Nou născut, găsit la groapa de gunoi

abonare newsletter